Ciulama de pasare

Retete Culinare - Ciulama de pasare

Ingrediente pentru Ciulama de pasare

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare,piper

Mod preparare Ciulama de pasare

Se pune carnea la fiert cu zarzavat si sare.

Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa.

Faina o amestecam cu smantana si o “desfacem” putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat suficient se pun cubuletele de carne,se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Posted in Retete Pui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories