Cus-cus cu legume

Retete Culinare - Cus-cus cu legume

Ingrediente pentru Cus-cus cu legume

  • -1 cana cus-cus (atentie, nu paste sub forma de cus-cus ! )
  • -1 ceapa rosie
  • -1 ardei
  • -4-5 ciuperci
  • -1 morcov mare sau 2 mici
  • -cateva feliute de ardei iute
  • -sare, piper
  • -cimbru
  • -ulei de masline

Mod preparare Cus-cus cu legume

Ceapa se taie rondele, ardeiul si ciupercile feliute si morcovul, bastonase.

In uleiul de masline, calim mai intai ceapa si ardeiul, apoi adaugam morcovii si ciupercile. Ciupercile vor lasa suficienta apa cat sa fiarba legumele. Daca totusi morcovii nu au fiert, se poate completa cu apa. Peste cus-cus se toarna 2 parti de apa fiarta si se la 15 minute pana cand cus-cusul se va umfla si va absorbi apa. Nu necesita fierbere.

Peste legume se pune cus-cusul si se condimenteaza dupa gust.

Posted in Retete Mancaruri de legume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories