Dulceata de kaki

Retete Culinare - Dulceata de kaki

Ingrediente pentru Dulceata de kaki

  • 3 fructe de kaki ( fiecare fruct are in medie cam 200 g)
  • 300 g zahar
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1/2 lg-ita de mix condimente : scortisoara, cuisoare, ghimbir, nucsoara

Mod preparare Dulceata de kaki

Pe  cei care nu cunosc aceste fructe ii invit sa vada articolul Kaki

Se spala si se curata fructele de coaja foarte  subtire, se taie cubulete, li se scot samburii.,sunt putini si mari deci se aleg usor.,se adauga zaharul si se pun la foc .

Se fierbe ca orice dulceata. La sfarsit  se adauga si condimentele si sucul de lamaie.

Se mai lasa asa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc.

Se pune calda in borcane si se lasa la racit apoi se da la camara.

Se foloseste ca atare sau la diferite prajituri, tarte etc.

Posted in Retete Dulceata / Gem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories