Gogosari in bulion

Retete Culinare - Gogosari in bulion

Ingrediente pentru Gogosari in bulion

  • 5 kg de gogosari rosii
  • 800 gr pasta de rosii
  • 500 gr zahar
  • 500 ml otet alimentar
  • 500 ml ulei
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper,foi de dafin

Mod preparare Gogosari in bulion

Gogosarii se spala si se taie felii.

Celalalte ingrediente se amesteca si se pun pe foc sa fiarba.Cand fierbe,se adauga gogosarii si se lasa sa dea un clocot.Se scot si se lasa sa se raceasca.

Cand s-au racit se aseaza in borcane si sosul se pune peste ei.Se inchid borcanele si se pastreaza in camara pana cand va invinge pofta.

La mine nu dureaza prea mult pana cand se “topesc”.

Posted in Retete Conserve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories