Rulou din piept de pui

Retete Culinare - Rulou din piept de pui

Ingrediente pentru Rulou din piept de pui

  • 2 piepti pui;
  • 8 felii salam din piept de curcan;
  • 4 felii brinza topita feliata;
  • 16 feliute muschiulet de porc;
  • 12 feliute carnati de casa;
  • 2 oua;
  • 2 linguri faina;
  • pesmet;
  • ulei pentru prajit;
  • sare;
  • piper.

Mod preparare Rulou din piept de pui

Am dezosat cei doi piepti de pui si fiecare piept de pui l-am impartit in doua, astfel au rezultat patru bucati piept pui pe care le-am feliat frumos, am pus pe un tocator cate un piept de pui pe care l-am acoperit cu o bucata de folie alimentara si l-am batut usor cu ciocanul de snitel. Am condimentat cu sare si piper fiecare felie de piept pui iar deasupre fiecarei felii am asezat frumos 4 felii muschiulet de porc,apoi 2 felii salam din piept de curcan, 3 feliute carnati de casa si cate o felie de branza topita feliata. Am rulat pieptul de pui foarte strans si l-am prins cu tepuse din cele pe care le folosesc la frigarui.

Am batut cele doua oua cu doua linguri de faina si un praf de sare.Am luat fiecare rulou si l-am dat prin ou si mai apoi prin pesmet dupa care am prajit rulourile in ulei incins. Au iesit foarte delicioase si le-am servit cu salata asortata si cu un pahar de vin alb,productie proprie :) ) .

Posted in Retete Pui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories