Tagliatelle cu pui si ciuperci

Retete Culinare - Tagliatelle cu pui si ciuperci

Ingrediente pentru Tagliatelle cu pui si ciuperci

  • paste tagliatelle
  • un piept de pui
  • ciuperci champignion din conserva
  • un morcov
  • rosii cherry
  • sare,piper
  • busuioc uscat
  • marar,ceapa verde
  • usturoi
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • o lingura amidon alimentar

Mod preparare Tagliatelle cu pui si ciuperci

 Pastele se pun la fiert,nu cred  sa fie prea complicat,aveti nevoie doar de apa,putina sare si……. rabdare daca nu va este prea foame.

        Pieptul de pui se taie bucati si se pune la prajit cu putin ulei.Cand s-a patruns putin se condimenteaza ,se adauga morcovii taiati fideluta,ciupercile si ceapa verde.Se mai prajesc putin impreuna apoi adaugam si rosiile cherry si busuiocul.Punem putina apa,acoperim si lasam sa fiarba.Dupa putin timp punem si usturoiul.

       Cand carnea este facuta,se amesteca smantana cu amidonul,se ia cate putin sos si se pune peste amestec ca sa-l incalzim.Apoi turnam smantana peste sos.Mai lasam putin sa fiarba.Luam de pe foc,punem mararul si gata mancarica.

      Nu-i asa ca n-a durat prea mult???Si ce bun eeeeeeeeeee……

      Pofta buna!!!!!

 

Posted in Retete Paste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories